Verkoop

Interesse?

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging op locatie af te spreken. Onze medewerkers ter plaatse zullen u met enthousiasme begeleiden. Kunt u gelijk de prachtige omgeving verkennen en een voorproefje nemen op de rust en ruimte die u te wachten staat! Uiteraard kunnen wij voor u een hotelovernachting in de omgeving regelen. Wij kunnen u een hotel in Mittweida of Dresden aanbevelen. Indien u via ons uw hotel reserveert ontvangt u bij het afsluiten van een koopovereenkomst uw overnachtingskosten* terug!

De woningen worden in meerdere tranches verkocht. Hieronder treft u een overzicht aan van de 1e tranche te koop aangeboden appartementen,

 

Adres
Ligging
M2
kamers
koopsom
Parkeerpl
Nr
Status
Lindenweg 1
b.g.
66,38
3
€ 39.900 k.k.
1 (carport)
1
Vrij
Lindenweg 3
b.g.
66,75
3
€ 39.900 k.k.
1 (carport)
2
Verkocht
Lindenweg 3
1e verd.
68,32
3
€ 40.900 k.k.
1 (carport)
3
Verhuurd
Lindenweg 3
1e verd.
65,50
3
€ 39.300 k.k.
1 (carport)
4
Vrij
Lindenweg 1
2e verd.
68,16
3
€ 40.900 k.k.
1 (carport)
5
Vrij
Lindenweg 3
3e verd.
38,05
2
€ 24.700 k.k.
1 (carport)
6
Optie
Lindenweg 1
3e verd.
54,57
3
€ 32.700 k.k.
1 (carport)
7
Vrij

 

En dan...

Het kopen van een appartement in Duitsland is iets anders geregeld dan in Nederland, maar u heeft dezelfde zekerheden. In Duitsland is het gebruikelijk dat de koopovereenkomst direct bij een notaris wordt ondertekend. Na ondertekening gaat de notaris aan het werk om de formaliteiten te regelen: kadaster controleren, gemeente informeren en de voorlopige koopovereenkomst in het kadaster inschrijven. Hierna ontvangt u bericht dat de koopsom betaalt kan worden. Op het moment van betalen zal ook de feitelijke overdracht plaats vinden; u bent vanaf dan de gelukkige bezitter van uw nieuwe appartement. Vervolgens zal de notaris zorg dragen dat het eigendom bij het kadaster  officieel wordt ingeschreven. Eventueel wordt tegelijkertijd de inschrijving van de hypothecaire financiering ingeschreven.

Vereniging van Eigenaars

Door aankoop van een appartement ben u van rechtswege automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (Wohnungs Eigentüms Gesellschaft -WEG-). De regelgeving rond de WEG zijn in grote lijnen gelijk aan de regels zoals wij die in Nederland kennen. Als bestuurder is Hoenderdaell B.V. te Den Helder aangesteld. Het beheer wordt in samenwerking met onze lokale medewerkers uitgevoerd. De WEG draagt zorg voor het beheer en onderhoud van het gebouw, alsmede de dagelijks exploitatie van de gezamenlijke aangelegenheden. Zaken die via de WEG verlopen zijn: de verzekeringen, huismeester, warmtelevering, waterlevering, onroerende zaak belasting, tuinonderhoud, winterdienst, regelmatige controle, afvaldienst en onderhoud. De aanvangsbijdrage bedraagt € 2,50 per m² per maand. De bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld op basis van de begroting. Met uw appartementsrecht heeft u ook stemrecht in de WEG.

Verhuur

U wilt uw investiering liever (ook) goed laten renderen? Geen punt. U ben vrij om de woning te verhuren. Zowel permanente als tijdelijke verhuur is toegestaan. Onze medewerkers ter plaatse kunnen locale mensen aanbevelen om bijvoorbeeld de verhuurbijkomstigheden (schoonmaak, bedlinnen, sleutelbeheer etc.) uit handen te nemen.

 

 

Aantrekkelijke financiering met Sparkasse Mittelsachen

vanaf € 5.000,--

Meer informatie...

 

 

Puur genieten!

Blijkbaar staat in uw browser javascript uitgeschakeld of uw browser beschikt niet over de nieuwste Flash player.
U kunt deze player downloaden op het volgende adres.